Pretparken voor jongeren en citytrips voor volwassenen

Geplaatst: maart 15, 2012 in Uncategorized

Kinderreizen kunnen ook een uitgangspunt vormen om de koffers te pakken. Deze droomvakanties voor kinderen zijn hier te vinden: http://www.neckermann.be/pretparken. Neckermann heeft een heel leuk vakantieconcept uitgewerkt. Reizen en vakanties naar pretparken. Naar de volgende pretparken kun je op reis gaan: Disneyland, Efteling, Legoland, Movie Park, Phantasia land, Wunderland, Duinrell. De pretparken zijn onder andere gelegen in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Het concept is vrij eenvoudig, overnacht in een hotel aan een leuk pretpark en je hebt een volledig weekend of midweek om volop te genieten van het pretpark.
Voor kinderen is dit het vakantieconcept van hun dromen. Op hotel gaan met een zwembad vinden ze waarschijnlijk wel leuk, maar een pretpark biedt zoveel meer. Ze kunnen genieten van vele attracties en kennis maken met hun favoriete pretparkfiguren!
Maak de droom van uw kleine spruiten waar en vertrek op reis naar een accommodatie aan een pretpark. Hier kun je de verschillende overnachtingsplaatsen alvast bekijken: http://www.neckermann.be/pretparken.
Het ene pretpark beschikt over meer accomodatiemogelijkheden dan het ander. Zo bezit Disneyland vele hotels. Jong en oud komen zeker aan hun trekken. Zelfs in het park kan het iedereen zich wel bekoren. Deze formule kan niet fout gaan. Overdag het pretpark verkennen, ’s avonds tot rust komen in het hotel en genieten van een heerlijke maaltijd.
Een stad kan dan weer een soort pretpark zijn voor een citytripper. Jongeren, maar ook volwassenen kunnen enorm genieten van een nieuwe stad. Er valt er veel te beleven en te ontdekken. Naast hotels bij pretparken, kun je bij Neckermann ook hotels in stadscentra vinden. Een hotel boeken is zo gedaan en de citytrip kan zo beginnen.
asset.2c888.jpg

Plaats een reactie