Reizen is leuk!

Geplaatst: maart 16, 2011 in Uncategorized

Reizen is leuk. Er zijn zoveel verschillende touroperators waaruit je kan kiezen: Sunjets, Neckermann, Jetair, Thomas cook… Wat echter minder leuk is, is de ganse voorbereiding die eraan vooraf gaat. Het begint al thuis: welke spullen ga je meenemen, welke niet? Hoeveel bagage mag je meenemen? Hoe geraak je op je bestemming: met het vliegtuig of per auto?

Een optie is alvast het vliegtuig. Je hebt al je koffers gepakt, staat klaar om te vertrekken, maar hoe ga je nu in de luchthaven geraken? Er zijn uiteraard verschillende opties:

Het hangt een beetje af van wat je het liefst doet natuurlijk. Wil je onafhankelijk zijn, dan kan je met het openbaar vervoer. Nadeel is wel dat jij je moet voegen naar de treinuren. En landt je vliegtuig ’s nachts, dan is er helemaal geen openbaar vervoer. Een goede oplossing is dan om zelf met je wagen te rijden naar de luchthaven en deze daar ter plekke te parkeren. Niet in de luchthaven zelf (te duur), maar bij een parkingsdienst. Dat is veel goedkoper en je wordt met een shuttledienst naar de luchthaven gebracht.

parking.png

Plaats een reactie